SSIBE acull sessions de prevenció dels accidents de trànsit en l'àmbit laboral

Palamós

Data: 26/09/2019

INTERVENEN:  Mari Cruz Rodríguez, coordinadora del prevenció de SSIBE / Francesc Xavier Duran, Caporal de Mossos d'Esquadra de Trànsit de Girona

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha acollit a l'Hospital de Palamós una doble activitat: per una banda, un taller de simulació de conducció segura en diferents condicions meteorològiques, i per l'altra, una visita dels Mossos d'Esquadra per fomentar actituds responsables i gestionar les emocions al volant. 

Les sessions han comptat també amb la participació de la mútua Asepeyo, que és amb la que treballa el centre palamosí. És per això que s'ha convidat a altres empreses que també tenen aquesta mútua a formar part de les activitats. Des del servei de prevenció de SSIBE volen repetir-les per a tots els seus treballadors. 

Els Mossos han fet especial incidència en la intervenció de les emocions en els accidents de trànsit. Demanen que les cirumstàncies amb les que el conductor entra al cotxe l'afectin el mínim possible i que se centri en la carretera. 

Els accidents de trànsit continuen essent una de les principals causes de baixa laboral a Catalunya. Durant el període del 2014 - 2018 van representar el 13% dels accidents amb baixa laboral. Alhora van ser de prop del 40% dels accidents mortals. Més d'un 80% són anant i tornant de la feina i la resta durant la jornada laboral

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia