Creix l'oferta hotelera de Palamós amb Casa Vincke Hotel

Palamós

Data: 23/01/2018

La Casa Vincke de Palamós ha obert les portes al públic com a hotel. Aquest petit palau es va construir a finals del segle XIX i l'industrial  d'origen alemany Enric Vincke la va adquirir el 1940 després de perdre la seva residència per culpa dels bombardejos de la Guerra Civil. La casa ha estat sempre particular fins que aquest 2017 el seu propietari, Ramón Satorra, decidís fer a la vivenda una gran reforma i deixar-la en mans del Grup Mas de Torrent qui ho ha obert com a hotel.

Aquest a més és un establilment turístic que igual que un bed & breakfast busca que el client s'hi senti com a casa. Els propietaris de la casa n'han fet una reforma important que sumada a la inversió en interiorisme del grup hoteler han convertit aquest palau en un hotel de 9 habitacions comfortable, amb un disseny espectacular i ubicat al centre de Palamós. A les 9 habitacions s'hi sumen dos salons, un d'etsar i l'altre per fer-hi els esmorzars, una sala de reunions i un jardí amb piscina.

L'edifici forma part de l'inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i s'ha volgut conservar tal i com era. Fins i tot conserva elements  de construcció originals com el gres, l'escalinata, els sostres i elements decorarius i de mobiliari que formaven part de la casa particular. Una reforma per tant que conserva la identitat del palau actualitzant-lo amb mobiliari i serveis d'un hotel de luxe.

El Grup Mas de Torrent qui també gestiona l'hotel cinc estrelles Mas de Torrent, l'hotel El Far de Sant Sebastià i els restaurants Farnomo i Jani de Llafranc té l'explotació de Casa Vincke Hotel durant 10 anys pagant un lloguer a la família propietària.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia