Comprar per Nadal a Santa Cristina té premi

Comprar per Nadal a Santa Cristina té premi
Santa Cristina d'Aro

Data: 21/11/2018

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza novament dues campanyes per incentivar les compres de cares a les festes de Nadal al mercat setmanal i als establiments del municipi. Una de les campanyes, Nadal al Mercat, que comença aquest dissabte i perdurarà fins al 22 de desembre, preveu el sorteig de dues paneres valorades en 250 euros cadascuna. L’altra campanya, la Grossa de Nadal, que va de l’1 al 30 de desembre, compta amb el sorteig d’un premi de 1.000 euros en compres als establiments participants.

Nadal al Mercat va adreçada a potenciar el mercat setmanal del municipi, el qual es fa cada dissabte a la plaça del Mercat entre les 9 i les 14 hores. Per optar al sorteig, s’ha de comprar a les parades del mercat, que compten amb fruita i verdura, roba, formatges, plantes i planters, productes bio... Per cada compra a una parada del mercat es donarà una butlleta de participació. El sorteig de les dues paneres es farà el darrer dia, el dissabte 22 de desembre, a dos quarts d’una del migdia a la mateixa plaça. Abans i després del sorteig hi haurà jocs gegants infantils.

La Grossa de Nadal, per la seva banda, va dirigida a potenciar els establiments comercials del terme municipal, com poden ser fleques i pastisseries, perruqueries, tallers cotxes i motos, estètiques, farmàcia, peixateria, ferreteria, dentistes, fruiteries,.. Amb les compres de Nadal, es donaran butlletes. La butlleta guanyadora del premi de 1.000 euros en compres serà la que les seves 4 xifres coincideixen amb els quatre últims números del sorteig de la Grossa de Nadal de Catalunya del 31 de desembre.

Per més informació de les dues campanyes, poden visitar el web https://www.santacristina.cat/

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia