El promotor de l'aeròdrom de Bellcaire defensa la viabilitat del projecte

Intervé: Jordi Díaz, promotor de l'aeròdrom de Bellcaire

El promotor del projecte d'aeròdrom a Bellcaire, Jordi Díaz, ha contestat a les paraules de l'alcaldessa, Cecília Barnossell amb la seva visió sobre el conflicte aparegut arrel de la possible construcció del camp de vol. El consistori defensa el respecte als dos contenciosos que hi ha ara mateix als jutjats interposats des de de la gestió de l'anterior equip de govern. L'alcaldessa també afegia, en declaracions a Televisió Costa Brava, que el cel és de tots i que el promotor hauria d'haver parlat amb el conjunt dels ciutadans de Bellcaire abans d'iniciar els tràmits del projecte. 

Amb tot, Jordi Díaz es mostrava sorprès per la resposta de Barnossell en cas que el contenciós li fos desfavorable a l'Ajuntament. El promotor de l'aeròdrom assegura que aquest és el projecte de la seva vida.  

Díaz també ha comentat el fet que s'hagi tirat endavant un projecte semblant al seu a la població veïna, l'Escala. Segons ell, la plataforma que diu no a l'aerodrom de Bellcaire ha rebut un millor tracte a les institucions locals. La seva opinió és que el projecte era viable des del primer moment i creu que a part de ser una iniciativa privada que li reportarà beneficis, també pot donar vida al poble i noves possibilitats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia