L’APP 'Palafrugell al mòbil' ofereix informació detallada sobre l’estat de les platges

L’APP 'Palafrugell al mòbil' ofereix informació detallada sobre l’estat de les platges
Palafrugell

Data: 28/07/2022

L’aplicació de l’Ajuntament de Palafrugell 'Palafrugell al mòbil' incorpora tota la informació sobre les platges del municipi dins l’apartat 'Coneix Palafrugell'. Es tracta d’una eina informativa que, durant aquest mes d’agost, amb gran afluència de gent a les platges, permet als usuaris tenir una radiografia de l’estat de les platges de Calella de Palafrugell, Tamariu i Llafranc. 

El funcionament de l’eina és molt dinàmic, així doncs quan s’hi accedeix es pot consultar la situació de la platja, les zones properes d’aparcament, la longitud i amplada de la platja, així com el temps i l’estat de la mar. Tota una sèrie d’informació que, prèviament, abans de visitar la platja serveix a l’usuari per tenir un coneixement del territori i de l’espai durant la temporada d’estiu.  

L’any passat, l’apartat Platges Obertes va rebre un total de de 75.323 visites per conèixer el nivell d’ocupació de cada platja del municipi durant els mesos de juliol i agost. En el total de l’aplicació, les persones que la van consultar van visualitzar 870.053 continguts, el que suposava un increment respecte l’any anterior. 

Els continguts més visitats de l'aplicació són els de les platges, la Ruta dels miradors, el Julivia Bus i la Ruta de Patrimoni, tots ells situats dins l’apartat Coneix Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia