Palafrugell celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb un Parc Infantil de Trànsit

Palafrugell

Data: 24/09/2021

INTERVÉ: Pau Lladó, regidor de mobilitat de l'Ajuntament de Palafrugell

Emmarcat en la Setmana Europea de la Mobilitat, Palafrugell ha organitzat al llarg de tota la setmana un Parc Infantil de Trànsit a la plaça de Can Mario.

Es tracta d'un circuit de trànsit amb senyals que els nens i nenes poden fer en bicicleta, en patinet o en karts de benzina. L'objectiu és que aprenguin a identificar els senyals de trànsit i circular correctament per la via pública, amb l'afegit de fer-ho en un vehicle sostenible.

D'aquest passat dilluns fins divendres més de mig miler d'alumnes d'entre 10 i 14 anys de les escoles de Palafrugell han participat de l'activitat. Més enllà de les Escoles, el Parc s'ha obert a tots els públics durant el matí del dissabte.

Sota el lema "Fes salut. Mou-te de manera sostenible", el tema d'aquesta edició de la Setmana Europea de la Mobilitat ha volgut destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones, promovent hàbits saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia