S'anima la compra de Loteria de Nadal i només es preveu un 5% menys de vendes que el 2016

Loteries i Apostes de l'Estat ho té tot a punt per celebrar divendres el sorteig de Nadal des del Teatre Real de Madrid. Els nens del col·legi de Sant Ildefons ja escalfen la veu, els bombos són a lloc i les 100 mil boles contades. Al sorteig només li queda esperar que la gent faci les darreres compres de dècims i participacions per repartir molta sort. El procés català i els boicots que s'hi associen han afectat menys del que s'esperava a les vendes de la loteria de Nadal. A Sant Feliu de Guíxols asseguren que en les darrere setmanes s'han accelerat les vendes i calculen que només en perdran un 5% respecte l'any anterior.

Des del mes de juliol que estan a la venda els números del sorteig més seguit a l'estat espanyol. Le svendes però s'accentuen a partir del mes d'octubre. Encara hi ha qui aquests dies s'afanya a comprar algun dècim per poder optar a un o altre dels 1.807 premis que es repartiran, el més sucós, evidentment la 'Grossa', un sol número i el més desitjat que reparteix 4 milions d'euros per sèrie, en total 680 milions d'euros.

Les vendes han anat bé i segueixen actives fins aquest dijous a les 9 del vespre quan l'administració baixarà la persiana i els ssus propietaris desitjaran celebrar l'endemà 22 de desembre que el premi ha caigut a Sant Feliu i que els seus clients se'n poden beneficiar. Mentrestant el cava a la nevera i la sort als bombos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia