La Processó de Verges dissabte presentarà un nou concurs artístic de caràcter anual

Verges

Data: 27/02/2024

Verges convoca un concurs de caràcter anual per escollir el cartell de la Processó i la Dansa de la Mort. La convocatòria s’iniciarà públicament al setembre i s’hi podran presentar artistes d’arreu dels Països Catalans. Aquest dissabte 2 de març la pintora Assumpció Mateu presentarà el cartell d’enguany i la proposta de concurs.

L’Associació de la Processó de Verges convoca la primera edició d’un certamen artístic que servirà per crear la imatge anual del cartell de la Processó i la Dansa de la Mort i, a la vegada, una edició d’obra gràfica.

La convocatòria d’aquest concurs s’iniciarà públicament el setembre d’aquest 2024 i el jurat que es farà càrrec de la selecció estarà format per un membre de l’Associació de la Processó, una persona del municipi relacionada amb el teixit cultural, un crític d’art, un artista i una persona al capdavant d’un museu o fundació.

Abans de la convocatòria, amb motiu de la Processó i Dansa de la Mort d’enguany, el projecte comença amb l’edició zero, que enceta la pintora i artista Assumpció Mateu, que també col·laborarà en l’organització del concurs. El proper dissabte, 2 de març, a les 19h, Mateu presentarà l’obra d’enguany i la posada en marxa del concurs a La Placeta de Verges.

La convocatòria d’aquest nou concurs és a nivell de Països Catalans i la intenció és continuar treballant per la difusió i divulgació de la Processó i la Dansa de Mort de Verges, aquesta vegada amb una mirada posada en el món de l’art

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia