Sense data per l'inici de les obres per reparar els desperfectes del Gloria a Sant Antoni

Intervé: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

L'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, lamenta que a aquestes alçades d'any encara no hi hagi data fixada per l'inici de les obres de reparació del passeig de Sant Antoni, greument malmès pel Temporal Gloria del passat mes de gener. 

El calendari està totalment paralitzat d'ençà de l'arribada de la pandèmia de COVID-19 i malgrat la insistència de l'ajuntament a Costes de l'Estat per planificar la reparació, ara per ara no hi ha resposta. 

Tant punt s'aixequi el confinament, el propi ajuntament emprendrà una sèrie d'accions de manteniment per tenir el municipi tan a punt com sigui possible per la temporada turística. Està previst fer desplaçaments de sorra des de Torre Valentina fins a les platges dels espigons del Mig i l'Amistat i millorar la mobilitat de vehicles al passeig. 

Està previst que Costes destini una partida de 250.000 euros a Calonge i Sant Antoni que es destinaran a arreglar el forat del passeig i que l'ajuntament hi inverteixi 100.000 euros més dels pressupostos d'aquest any. Des del consistori segueixen reclamant que l'estat augmenti la partida de reparació destinada al municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia