Les activitats nàutiques, a l'alça respecte el 2020

Les activitats nàutiques són una de les principals atraccions turístiques de Torroella i l'Estartit, i aquesta temporada, tot i tornar a estar marcada per les restriccions i les mesures de seguretat, ha anat millor que l'anterior.

És el balanç que fan des de l'Estació Nàutica de l'Estartit - Illes Medes, que expliquen que a poc a poc es va tornant a la normalitat pròpia d'abans de la pandèmia.

El principi de la temporada ha estat marcada pels grups d'estudiants, que han escollit aquesta destinació per fer les seves excursions i colònies, així com també pels grups de submarinistes que han començat a organitzar-se.

Pel que fa a la procedència dels clients, expliquen que han estat, sobretot, d'àmbit nacional, però també han vist com han arribat els primers estrangers a gaudir del territori. Principalment francesos, belgues i holandesos. Justifiquen aquestes destinacions pel fet que tenen la possibilitat d'arribar amb el seu propi vehicle.

Si bé les activitats que han realitzat els visitants són de tot tipus, des de l'Estació Nàutica destaquen la pràctica del caiac, les excursions marítimes i el lloguer d'embarcacions, activitats que es poden fer tant de manera individual com en grup.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia