S'inicia la consulta amb les empreses interessades en el pàrquing de La Corxera

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu tanca el 2018 i obrirà el 2019 en plena gestió per tirar endavant el nou pàrquing de La Corxera. En les properes setmanes l'Ajuntament es reunirà amb totes les empreses amb capacitat per poder construir i gestionar aquest aparcament.

L'Ajuntament de Sant Feliu s'ha posat en contacte amb totes aquelles empreses que poden executar un projecte d'aquestes característiques, amb un pressupost de 9 milions d'euros, per tal d'explicar-los els detalls de projecte executiu i perquè elles puguin fer les aportacions que creguin necessàries. Tot plegat un pas previ per començar a redactar el contracte tant de construcció com de gestió.

El que avui és un aparcament de 200 places es convertirà en espai per a l'estacionament de fins a 600 vehicles, en dues plantes soterrani, una planta baixa i terrat, amb la previsió de l'estructura necessària per fer fins a dues plantes pis més. A banda del propi aparcament i aquesta plaça superior arbrada que inclou, el projecte d'obres també solventarà problemàtiques històriques com és la de la inundalitat del pavelló d'esports.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia