La jornada PIMEC amb Mooma mostra el seu model d'èxit

Calonge i Sant Antoni ha acollit la jornada "PIMEC amb Mooma: des de les pomeres fins a la innovació gastronòmica", una trobada on s'ha mostrat com una empresa familiar ha sabut reinventar-se i expandir el seu negoci tenint en compte la sostenibilitat en totes les fases d'elaboració i la proximitat del producte. Aquesta jornada s'emmarca dins de la setmana de l’empresa i l’emprenedoria que se celebra al Palau Firal del municipi.

Un any més la Setmana de l'Empresa i Emprenedoria de Calonge i Sant Antoni arriba amb un conjunt d'activitats per promoure l'emprenedoria, apostant per empreses amb models de negoci on es prioritza la proximitat i la sostenibilitat.

És el cas de la sidreria Mooma, una empresa familiar que ha sabut reinventar-se amb un model de negoci on prima el desenvolupament sostenible i de km 0 i alhora programant activitats que permeten conèixer més a fons la procedència del producte i com s'elabora.

De fet, aquesta empresa il·lustra com poques la traçabilitat des del sector primari, representat per les plantacions de pomeres, fins a la implantació d'un nou model de negoci, la primera sidra catalana, que consisteix a donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació de productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l'economia local, col·laborativa, circular i sostenible.

La trobada ha estat organitzada per PIMEC Girona, dins del marc del congrés d'empresa i emprenedoria, amb la voluntat de mostrar com un negoci tradicional familiar pot expandir-se i a la vegada mantenint valors com la sostenibilitat i la proximitat.

Pel que fa a la resta dels actes programats al llarg de la setmana cal destacar la 6a edició del Congrés d’Empresa i Emprenedoria AltaMar, aquest dijous, on durant tot el dia es faran diverses xerrades i conferències vinculades al món de l’empresa, així com l’entrega de premis del Concurs Projectes Emprenedors organitzat per AltaMar i la Cambra de Comerç de Palamós, i es tancarà amb la participació de l’actor Quim Masferrer i la conferència “Sou bona gent”. Les activitats finalitzaran divendres amb el campionat de videojocs amb Undarius Academy.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia