L'aparcament de la platja Gran de Palamós canviarà la seva gestió a partir de l'1 d'abril

Palamós

Data: 10/03/2022

L'aparcament de la platja Gran de Palamós canviarà la seva gestió a partir de l'1 d'abril. Ports de la Generalitat es farà càrrec de l'espai de la superfície asfaltada i l'Ajuntament el tram de sauló. La zona de la Generalitat deixarà de ser gratuïta per als residents, entre els mesos d'abril i setembre i la part de sauló serà també de pagament, en aquest cas només al juliol i agost.

Canvis de gestió en l'aparcament de la platja Gran de Palamós que tindrà dos espais diferenciats durant sis mesos a l'any. A partir de l'1 d'abril, l'aparcament deixarà de tenir una gestió conjunta. Ports de la Generalitat assumirà l'espai amb superfície asfaltada i l'Ajuntament el tram de sauló.

D'aquesta manera, Ports de la Generalitat aplicarà el pagament universal en el seu espai. Per tant, anul·larà la gratuïtat dels residents com estava establert fins ara. Això sí, tindran tarifes reduïdes. Els palamosins i palamosines tindran els primers 30 minuts gratuïts, les primeres 2 hores el cost serà d'1 euro i 4 euros per tot el dia. Aquest període de pagament s'aplicarà entre l'abril i el setembre.

L'entrada i sortida d'aquesta zona d'estacionament, d'un màxim de 240 vehicles, es farà exclusivament pel seu accés des de l'avinguda de l'Onze de Setembre.

Pel que fa a la part de sauló funcionarà com la zona vermella de l'aparcament de l'Arbreda i només serà de pagament els mesos de juliol i agost. Són 20 cèntims diaris i els primers 30 minuts gratuïts pels residents , 1 euro al dia per les persones no residents, però que treballen al municipi i per a la resta d'usuaris s'aplicarà 1,5 euros l'hora amb un màxim de 4 hores.

És una zona amb capacitat de 450 vehicles i s'haurà d'accedir per un únic accés, entre el passeig del Mar i el carrer d'Aragó.

Des del consistori creuen que aquesta ha estat la millor opció que han trobat per als residents del municipi.

En el límit entre l'aparcament de sauló i l'asfaltatge s'ubicarà una zona de gir on els vehicles podran fer el canvi de sentit de circulació. El sistema de gestió separada funcionarà entre l'abril i el setembre, la resta de l'any, tot l'aparcament de la platja serà gratuït per tothom.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia