Els càmpings freguen el 100% d'ocupació en allotjaments pel pont de Setmana Santa

Pals

Data: 11/04/2023

Els càmpings de la Costa Brava, fan un balanç positiu de les vacances de Setmana Santa, especialment durant el pont. En càmpings com l'Interpals s'ha fregat el 100% d'ocupació en els allotjaments com bungalous i el 80% en parcel·les. La majoria dels usuaris han estat turistes de proximitat, però també francesos, belgues i alemanys.

L'afluència de visitants a la Costa Brava ha posat en ple rendiment la majoria d'establiments i allotjaments. Un dels sectors que ha tancat una Setmana Santa amb xifres elevades és el dels càmpings que ha vist com de mica en mica, s'han anat omplint les places i les activitats. En càmpings com aquest de Pals, durant el pont els equipaments com els bungalous s'ha arribat al 100% d'ocupació i en les parcel·les el 80%.
 

"El balanç és molt positiu, especialment els dies del pont, ha sigut del 80% en parcel·les i 100% d'allotjaments. Vam començar Setmana Santa amb un 50% d'ocupació i s'ha anat incrementant a mesura que ens apropàvem al pont".- Eloi Rigau, gerent del Càmping Interpals

El sector ha viscut una molt bona Setmana Santa i això ha estat possible gràcies al bon temps però també gràcies a la fidelització dels últims anys de clients. De fet, la majoria han estat de proximitat i nacional i algun turista francès, belga i alemany. La majoria famílies que busquen activitats lúdiques i descobrir l'entorn.

Ara aquests dies de Setmana Santa, principalment el turista ha sigut espanyol, ha sigut turista de proximitat. També hem tingut algun francès, algun belga i alemany. A partir de la setmana que ve tindrem turista francès, ja que allà fan vacances i després tindrem holandesos i nacionals. 

En aquest càmping fan activitats esportives com jocs de piscina, zumba, aquagym o ioga. De fet, aquests dies ja hi havia molta gent animada participant en les propostes per gaudir en família

Amb aquest optimisme, les expectatives per aquest estiu són altes i positives, de fet, les xifres es preveuen superior a les de l'any passat i és que les reserves de l'estiu van en molt bon ritme i pel que fa als equipaments com bungalous o similars ja estan pràcticament ocupats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia