Indignació en el sector de l’oci nocturn per l’aturada de la reobertura

INTERVÉ: Jordi Díaz Comas, President de l’associació d’Oci Nocturn de Platja d’Aro // Juan Demare, cambrer de Charley’s Bar

El sector de l'oci nocturn es troba en un moment crític. El passat dimecres la Generalitat va anunciar que aquest cap de setmana es podrien reobrir els locals de manera parcial. 24 hores després la consellera de salut, Alba Vergés, va comunicar que es feien enrere.

Des del sector de l'oci nocturn defensen que és incoherent tancar els espais on es poden prendre les mesures necessàries per gaudir de la nit de manera segura. Anuncien que s'estan celebrant festes de manera il•legal i per tant, fer tancar els locals regulats no troben que sigui una solució per frenar el risc de contagi de la pandèmia.
En aquests moments a Platja d'Aro molts dels locals que es troben tancats s'estan plantejant fer-ho definitivament. Segons el sector el 80% de les empreses estan en risc de fallida i es queixen d'haver de conviure amb la incertesa de no saber en quin moment podran tornar a obrir.

Locals i discoteques que ja estaven contractant a personal i fent publicitat per aquest cap de setmana han hagut de parar motors de nou. Lobbies de pressió de l'oci nocturn, com Fecasarm o Spain Nightlife, reclamen ajudes econòmiques per rescatar el sector i més claredat a l'hora de prendre decisions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia