Alta ocupació als establiments del Grup Costa Brava Centre aquest pont

Palafrugell

Data: 06/06/2023

Les xifres d'aquest pont han estat molt similars a les de l'any passat per les mateixes dates. L'hostaleria ha presentat ocupacions màximes arribant a emplenar alguns dels hotels del Grup Costa Brava Centre. En el cas de la restauració, el balanç també ha estat molt positiu i les taules han estat plenes els quatre dies.

Aquest darrer cap de setmana, algunes regions de Catalunya han gaudit de dilluns festiu, el que ha comportat que els hotels i restaurants de la Costa Brava hagin estat a uns nivells d'ocupació molt alts, arribant a emplenar en alguns casos. També s'ha sumat que, en alguns països, tenen vacances i poden viatjar. Així ho han viscut des de l'hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell.

Els membres del Grup Costa Brava Centre, han compartit les mateixes sensacions amb la que és la presidenta del seu grup: bons números de reserves en hostaleria i de comensals en restauració. Preguntada sobre si les xifres d'aquestes dates han estat semblants a les del darrer any, Hallé confirma que han estat força similars i molt bones a les de l'any 2022.

Per acabar, Hallé aprofita l'altaveu per recomanar als seus clients i clientes que a l'hora de decidir si cancel·lar la seva reserva o no, no es basin en les previsions meteorològiques generalistes. Si no que ho mirin més al detall per poblacions. Tot plegat, el grup d'hostaleria i restauració valora el darrer pont de maig i juny amb molt bona ocupació i reserves.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia