El saló ofereix 400 llocs de treball en 48 hores

El saló ofereix 400 llocs de treball en 48 hores
Durant 48 hores La Bisbal d'Empordà posa a l'abast 400 ofertes de feina. El Saló de la Formació, l'ocupació i l'Empresa del Baix Empordà ha obert portes enguany a la capital de la comarca, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i l'Ajuntament de La Bisbal d'Empordà. Els assistents, molts d'ells joves, podran trobar ofertes de treball de tots els sectors, des del turístic a l'alimentari, passant per l'hosteleria, el clínic, telemàrqueting o el disseny.

Després de cinc edicions es confirma que el Saló esdevé un punt de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d'atur, estudiants, persones emprenedores i empreses. Tot amb l'objectiu de dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball, aprofundir en el reciclatge i adaptació professional i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

La inicitiva pretén ser útil a tots els que volen formar-se, als que busquen feina, als que volen treballar a l'estranger, posar en marxa el seu negoci o reactivar la seva empresa. En aquest sentit el Saló inclou xerrades, conferències, tallers, estands amb atenció personalitzada i un ampli ventall d'activitats gratuïtes.

Durant els dos dies que està en marxa el Saló es posa a disposició un servei gratuït d'autobusos des d'arreu de la comarca per tal de garantir que tots els interessats hi puguin arribar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia