Palafrugell garanteix socorristes i boies a les platges

Palafrugell està ultimant les tasques per tenir a punt els serveis a les platges del municipi a pocs dies de començar la temporada turística. En les darreres setmanes s'han instal·lat paperes, indicadors, passeres, lavabos i castes pel servei de socorrisme i s'han comprovat i posat en funcionament les dutxes de les platges. També s'han instal·lat les boies per les barques a les platges del litoral palafrugellenc i l'empresa de socorrisme contractada, Proactiva, està tancant els contractes per cobrir totes les places de socorristes pel municipi. Des de l'Ajuntament de Palafrugell asseguren que el 22 de juny estarà tot en ordre per començar la temporada amb totes les places de socorristes cobertes. Proactiva ja fa dies que va penjar l'oferta de 50 llocs de treball arreu de Catalunya per les tasques de socorrisme i ho va fer a través de les xarxes socials; ara també consta a la borsa de treball de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP).

Proactiva va desbancar a Creu Roja del servei de salvament i socorrisme a les platges del municipi en el concurs de l'Ajuntament pels propers 4 anys prorrogables en dues anualitats més. Un cop arrenqui la temporada des del consistori faran les inspeccions pertinents perquè es compleixin tots els contractes relacionats amb els serveis de platges, també en el servei de boies que aquest any a Calella canviava de concessionari però finalment i més tard del compte s'ha descartat l'empresa guanyadora per no garantir la solvència tècnica i s'ha adjudicat als segons, el Club de Vela Calella que ho havien gestionat en els darrers anys.

S'estan acabant d'instal·lar els camps de boies i la resta de serveis a Tamariu, Llafranc i Calella perquè una temporada més estiguin les platges a punt i tot operatiu des del dia 22 de juny i fins a mitjans de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia