Programen visites guiades per l'Empordà en el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultura

Baix Empordà

Data: 20/03/2018

Els Consells Comarcals de l'Alt i el Baix Empordà han programat un total de 22 visites guiades gratuïtes en caps de setmana o dies festius per conèixer el patrimoni arquitectònic i natural de les dues comarques.

El programa de visites arranca aquest diumenge amb una visita a la ruta megalítica de l'Albera  i acaba el 9 de desembre amb  una visita al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

Visites en diversos llocs i formats

Entre les visites guiades destaquen diverses descobertes del Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes, caminada per l'entorn de la Cova de'n Daina de Santa Cristina d'Aro, Pujada al Puig del Montclar o una ruta per les bases militars de Punta Milà i Loran a l'Estartit. També un curs de fotografia de paisatge a Calonge o diverses rutes pel Cap de Creus, una amb snòrquel inclòs.

Les visites s'han organitzat en el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural. s activitats s'aturaran el 17 de juny i es reemprendran el 16 de setembre després de l'aturada estival.

En tots els casos, les places són limitades i gratuïtes, per la qual cosa es recomana trucar amb antelació, per reservar plaça, al telèfon de l'espai que organitza la sortida.

Any Europeu del Patrimoni Cultural

Aquest 2018 és l'Any Europeu de Patrimoni Cultural, una commemoració aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d'Europa amb l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre la història i els valors comunitaris i reforça el sentiment de pertanyença al vell continent.

El patrimoni cultural abasta recursos del passat en moltes formes i aspectes: monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, així com col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia