El Baix Empordà celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

Baix Empordà

Data: 19/09/2018

Entre el 16 i el 22 de setembre Catalunya viu la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. Els principals municipis del Baix Empordà s'hi sumen. 

A Sant Feliu de Guíxols, per exemple, regals i facilitats per als usuaris de bus. Durant tota la setmana s'obsequia els usuaris del transport públic municipal "La Montdela" amb una flor. El divendres 21, a més, el bus escolar i el bus urbà seran gratuïts. El dissabte hi haurà una caminada i bicicletada popular i el diumenge el Guíxols Arena acollirà la Vuitena Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat

A Palafrugell la Policia Local organitza pedalades populars per a tots els alumnes de cinquè i sisè de primària de la vila el dijous 20 i el divendres 21. El dissabte, mentrestant, els carrers del centre es tallaran al trànsit rodat durant tot el dia i el diumenge tindrà lloc la IV bicicletada femenina Marxa del Suro.  

Palamós, per la seva banda, va recuperar diumenge passat la popular Festa del Pedal, set anys després que es realitzés la seva darrera edició, i va reunir a més de 500 ciclistes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia