Arriben els primers turistes estrangers amb comptagotes

Palafrugell

Data: 27/06/2020

Intervé: Bàrbara Halle, presidenta del Grup Costa Brava Centre

Després de l'obertura de fronteres dins l'espai Schengen el passat 21 de juny està permès que visitants europeus estiuegin de nou a la Costa Brava. Les primeres sensacions deixen entreveure una manca de confiança en el sector hoteler dels allotjaments. Per contra, el consum en restaurants i locals ha vist un fort repunt gràcies a tots aquells visitants amb segona residència. 

Els turistes estrangers provenen principalment del sud de França per la proximitat i la facilitat a l'hora d'accedir al territori. Per contra, la impossibilitat de rebre turistes del nord d'Europa i de les illes britàniques provocarà una davallada important de la demanda. 

Pel mes d'agost les previsions són millors que per un juliol que sembla anirà a mig gas, però el gremi d'hotelers i restauradors ja anuncia que en conjunt aquest estiu no tindrà res a veure amb temporades passades. 

De tota manera, els restauradors i hotelers de la Costa Brava Centre confien en el consum que pot generar el client local. Amb aquestes expectatives la Costa Brava passarà l'estiu més atípic mai vist des de la popularització d'aquest litoral com a destí turístic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia