Palamós ultima un gran espai d'esbarjo caní a tocar de la zona esportiva

Intervé: Xavier Lloveras, regidor de medi ambient

Un espai a tocar de la zona esportiva i al costat del 'Skate Park' serà ben aviat una zona 'dog friendly'. L'Ajuntament de Palamós està ultimant el primer gran espai per esbarjo caní de la ciutat en el marc de l'ordenança de tinença d'animals domèstics aprovada l'any anterior.

L'espai tindrà 1070 metres quadrats vallats. Les obres haurien d'acabar en un mes. De moment, s'ha desbrossat i anivellat el terreny i s'estàn instal·lant els subministraments d'aigua. Un cop acabats els treballs els gossos podran anar desfermats sense problemes i hi haurà fonts i bancs per donar servei als animals i els seus propietaris.

Aquest no serà el primer espai per l'esbarjo caní però si el més gran que tindrà la ciutat. S'uneix als altres indrets, en aquest cas no vallats, on els animals poden anar lliures, com són el Cap Gros, el Parc de la Bassa i un tram de la platja gran entre l'1 de novembre i el 15 de març.

L'ordenança de tineneça d'animals domèstics es va actualitzar fa un any ja que havia quedat obsoleta. Recull pautes de comportaments pels propietaris, els seus drets i deures i elements com el cens obligatori però gratuït.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia