El pont d'octubre no ha estat excepcional quant a ocupació hotelera

Baix Empordà

Data: 14/10/2018

INTERVÉ: Aitor Penedès, recepcionista Aparthotel Arrels d'Empordà

El pont d'octubre no ha estat excepcional quant a ocupació hotelera a la Costa Brava centre. Molts empresaris i professionals del sector asseguren que no hi hagut canvis gaire significatius respecte a altres caps de setmana d'aquesta mateixa època de l'any.

La intenció d'arribar a xifres d'ocupació de fins al 85% mostrada l'any passat en aquestes mateixes dates, quan el pont llavors va ser de quatre dies, s'ha quedat a mig camí. Els establiments han emplenat entre el 60 i el 70% de les places. Encara sense gaire explicacions lògiques una possibilitat podria ser el temps, i és que tot i que enguany no hi ha hagut una climatologia adversa, l'any passat va convidar més a passar el cap de setmana. 

En alguns punts concrets del territori i en dies exactes assenyalats, les xifres han estat bones. En tot cas sempre hi hagut un motiu més enllà del propi festiu. És el cas, per exemple, dels entorns de Palafrugell, municipi que ha acollit la multitudinària prova de natació en aigües obertes Radikal MarBrava.

Els negocis que sí que han funcionat bé aquests dies han estat els de restauració. Segurament els clients han fet escapades curtes d'un dia, i és per això que al llarg i ample del Baix Empordà s'han pogut veure bars i restaurants amb les sales i les terrasses plenes a vessar

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia