Santa Cristina activa un pla de xoc per evitar futures retencions de vehicles

Santa Cristina d'Aro

Data: 26/08/2022

Després d’un mes de seguiment de les noves mesures aplicades pel Servei Català de Trànsit en referència a l’accés restringit a Santa Cristina d’Aro, el consistori ha detectat una reducció de les cues que es formen al centre del municipi els diumenges a la tarda-vespre. De tota manera, tot i aquesta millora, l’Ajuntament ha decidit posar en marxa un pla de xoc preventiu per evitar futures restriccions.

Santa Cristina d'Aro activa un pla de xoc com a mesura preventiva per evitar futures retencions al muncipi.  Aquest pla consisteix en el repartiment d’uns distintius entre les persones residents o que disposin de segona residència a Santa Cristina d’Aro, que serviran com a comprovant per poder accedir al municipi en el supòsit que, en un futur, es decideixi restringir puntualment l’accés a causa d’un gran volum de vehicles que pretenguin accedir-hi per evitar les retencions de l’autovia.

Tot i la senyalització especialitzada, en cas que el volum de vehicles sobrepassi les expectatives previstes, el consistori es reserva el dret de muntar punts de control en els accessos a la població, controlats per la Policia Local, on únicament deixarien entrar a aquells vehicles que disposessin del distintiu especificat, exhibit de manera visible.

Aquest distintiu es comença a repartir entre les residències de Santa Cristina d’Aro a partir d’aquest dijous, 25 d’agost, i es preveu que, en un període de 10 dies naturals, estiguin tots entregats. 

En primera instància cada llar rebrà un sol distintiu. Aquelles persones que disposin de més d’un vehicle o que, en determinades ocasions, requereixin un distintiu extra per a familiars, persones visitants, treballadors o altres, podran recollir unitats extres a l'Oficina de Turisme, Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i Policia Local.

Per recollir el distintiu es confirmarà que la persona que el reculli sigui resident o disposi de segona residència a Santa Cristina d’Aro, i es demanarà justificació de la demanda dels distintius extres que es requereixin.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia