Cinc establiments de Platja d'Aro assoleixen el segell 'Safe Tourisme Certified'

Platja d'Aro compta ja amb els primers establiments que reben el nou segell 'Safe Tourism Certified' al municipi. El reconeixement és promogut per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola.

En el cas de Platja d'Aro el segell ha estat entregat al Càmping Vall d'Aro i els establiments del Grup Aromar situats a la població, com són els hotels Aromar, Platja d'Aro i Costa Brava i els restaurants Aradi i La Riera. 'Safe Tourism Certified' és de caràcter voluntari i té com a objectiu acreditar el compromís dels serveis turístics a l'hora de generar confiança als seus clients, col·laboradors i treballadors en la represa de l'activitat post Covid-19.

Els negocis acreditats han implementat un pla de contenció que inclou un sistema de desinfecció íntegre i contempla el sistema check-in en línia, la nova distribució dels espais per garantir la separació física i els aforaments, el desenvolupament de nous sistemes de seguretat alimentària i la incorporació de materials com gels hidroalcohòlics  o EPI per a treballadors i clients. 

Aquest segell d'àmbit estatal s'afegeix a la iniciativa 'Punt Blanc' de la Cambra de Comerç de Sant feliu de Guíxols. Des de finals de maig acredita diversos establiments de Castell-Platja d'Aro a partir d'una declaració de responsabilitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia