Platja d'Aro activarà taules de treball per definir la destinació turística del futur

Platja d'Aro activarà taules de treball per definir la destinació turística del futur
Intervé: Maurici Jiménez, Alcalde de Castell-Platja d'Aro VÍDEO EN PROCÉS

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro està estudiant l'oferta turística del municipi i els mercats emissors per analitzar què ofereix com a destinació, com ho ofereix i a on hauria d'anar a buscar la demanda.  El consistori ha encarregat un estudi a la UdG per tenir un punt de partida amb el qual plantejar-se el futur amb el sector i personal expert en la matèria.

En el marc de l'estudi aquest estiu s'han instal·lat diversos medidors d'afluència en els espais més concorreguts del municipi com són el Passeig Marítim i l'Avinguda S'Agaró així com en esdeveniments que atrauen públic com són el mercat medieval de Castell d'Aro o el Nomad Market de s'Agaró.  En paral·lel s'han realitzat més de 500 enquestes a peu de carrer cercant la resposta a tres aspectes concrets.

Aquestes dades ara s'estant analitzant i un cop s'hagin estudiat s'activaran diverses taules de treball amb veus expertes i del sector.

Des de l'Ajuntament compten amb l'experiència del Pla de Comerç , activat la legislatura passada, també amb participació experta i dels professionals del ram. Volen, això sí, que el pla turístic es desenvolupi amb celeritat perquè així els ho demana el sector.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia