Ja es pot tornar a gaudir de la cala del Golfet

Palafrugell

Data: 20/08/2020

La platja del Golfet situada a Palafrugell ja torna a estar oberta al públic. Ja han finalitzat les obres per consolidar el talús que es troba a la paret rocosa i ja no hi ha perill de despreniments de pedres a la platja.

El cost de l'obra s'ha situat al voltant dels 40.000 euros i s'han allargat durant el període d'un mes, tal com estava previst. Teòricament, al ser zona marítimo-terrestre, de les obres se n'havia de fer càrrec el Departament de Costes del Ministeri. Finalment ha estat el consistori de Palafrugell qui les ha consolidat, ja que des del Ministeri se'n van desentendre.

Ara que ja es troba finalitzada l'obra del talús els banyistes ja poden gaudir tranquil·lament a la platja. En aquests moments només queda pendent millorar l'accés d'entrada a la cala que està previst per aquest setembre.
Cal recordar, que els desperfectes van ser provocats pel temporal Glòria del mes de gener i que des de llavors la zona havia quedat inestable i propensa als despreniments. Tot i que ara ja no es corre cap perill provocat per aquesta causa, des de l'Ajuntament de Palafrugell volen recordar als usuaris que han de ser conscients d'adaptar-se a les mesures contra la COVID-19.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia