Sa Tuna, una de les millors platges europees segons 'The Guardian'

Sa Tuna, una de les millors platges europees segons 'The Guardian'
Begur

Data: 07/03/2018

El diari britànic 'The Guardian' ha inclòs la platja de Sa Tuna de Begur com una de les 25 millors destinacions turístiques de mar d'Europa. A la llista també ha recomanat visitar altres platges a Espanya, Itàlia, Grècia, França o Croàcia, entre d'altres. 

Sobre Sa Tuna, el diari ha comentat que es tracta "d'un antic districte pesquer al nord de Begur i que encarna la visió del Mediterrani que en tenen els estrangers amb les típiques casetes blanques que n'accentuen la badia escarpada".

Des de la seva perspectiva, "és un lloc per grans dinars familiars, homes grans arrugats i barques de pescar pintades de forma brillant. El típic poble que es veu als fullets de viatges, però que poques vegades es veu a la vida real."

El diari també parla de la seva aigua cristal·lina i de la grandària de les pedres. Afegeix que és "una de les millors platges d'Espanya".

Sa Tuna competeix amb altres cales com l'Ouille a la Catalunya Nord, la platja Carnota a Galícia, la platja de Calblanque a Múrcia, Els Genoveses a Almeria, l'arenal de La Franca a Astúries o la Feniglia de la Toscana.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia