Aliança per captar iots de grans eslores

INTERVÉ: Ricard Font, President de Ports de la Generalitat / Toni Tió, President de Barcelona Clúster Nàutic / Carles Motas, alcalde de Sant Feliu / Lluís Puig, alcalde de Palamós

Costa Brava Yatch Ports i Barcelona Clúster Nàutic uneixen sinèrgies per promoure's com a destinació de grans eslores. L'aliança públicoprivada respon a la demanda del sector nàutic i diversifica les activitats portuàries. Barcelona vol consolidar-se com a base tècnica hivernal i projectar-se com a destinació nàutica internacional també a l'estiu i la Costa Brava també vol captar el mercat de grans eslores oferint als turistes amb alt poder adquisitiu instal·lacions portuàries i serveis de qualitat i paquets turístics exclusius en un entorn dins la Mediterrània que és la primera destinació del món en el sector de les grans eslores.

Actualment la Costa Brava disposa d'una cinquantena d'amarradors d'entre 24 i 150 metres d'eslora distribuïts entre els ports de Roses, l'Estartit, Palamós i Sant Feliu. Les previsions per aquest estiu ja són molt bones, podrien arribar entre 60 i 70 iots de gran eslora.

El mercat de grans eslores té 10 mil vaixells arreu del món i cada vaixell genera anualment 1 milió d'euros a la ciutat on està i 9 llocs de treball.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia