Augmenten les reserves a les agències de viatges

Les agències de viatges de la demarcació de Girona han recuperat més d'un 70% de les reserves que tenien abans de la pandèmia. Els veïns i veïnes del Baix Empordà opten per fer viatges on es puguin relaxar com les Illes Balears o les Canàries.

L'eliminació de les restriccions per covid i les quarantenes està afavorint a les agències de viatges colpejades per la pandèmia. Així doncs, són molts els ciutadans que tenen ganes de sortir de casa i passar les vacances fora. Mentre la comarca s'omple de visitants, els veïns i veïnes ja fa setmanes que busquen on passar les vacances aquest estiu.

De fet, a la demarcació de Girona han recuperat més d'un 70% de les reserves que tenien abans de la pandèmia. Al Baix Empordà, agències de viatge com La Rambla de Sant Feliu de Guíxols estan notant aquesta demanda. Fins i tot de cara a la tardor.

La gent sobretot busca relaxar-se i, per tant, les destinacions estrella són les Illes Balears i Canàries. També els creuers.També comencen a augmentar els viatges llunyans com Estats Units tot i que encara hi ha països amb algunes restriccions a causa de la covid.

El perfil dels clients són majoritàriament famílies i parelles que busquen passar una setmana diferent viatjant pel seu compte però amb el més essencial organitzat com els bitllets d'avió, l'allotjament o el lloguer del cotxe.

Agències com aquesta de Sant Feliu de Guíxols són optimistes després d'haver viscut dos anys complicats a causa de la pandèmia. De fet, el 15% dels establiments han tancat a conseqüència de la crisi sanitària.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia