Santa Cristina tornarà a tenir oficina de turisme

INTERVÉ: Sílvia Fonoll, regidora de turisme de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro tornarà a tenir la oficina de turisme en funcionament. S'ha aprovat l'adequació de l'edifici que fins al seu tancament havia acollit aquest equipament. S'ha previst una partida per remodelar l'antiga estació de tren i posar-la al dia. Les dependències de l'oficina de turisme havien quedat obsoletes i presentaven moltes mancances que amb aquesta inversió es volen solventar.

Mantenint i preservant les característiques històriques i patrimonials de l'antiga estació les obres de millora han de permetre modernitzar l'equipament i permetre que hi puguin treballar un nombre més elevat de persones. L''arranjament també preveu que es pugui ampliar en un futur proper, doncs el mateix edifici el projecte també contempla que pugui acollir un petit museu.

Fa anys que Santa Cristina no disposa d'aquest equipament de promoció de municipi. El projecte de rehabilitació i interiorisme de l'oficina de turisme del carrilet és un de les diverses inversions que s'ha aprovat en el ple d'aquest dilluns on s'han previst altres modificacions. Un ple que també ha tirat endavant l'amortització de tres préstecs que permetrà rebaixar l'endeutament de l'Ajuntament de Santa Cristina per sota el 10% a finals d'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia