La Santa Market, a punt per obrir el 17 de juliol

INTERVÉ: Julio Rico, director de La Santa Market

Si el cornavirus no volia La Santa Market, dues tasses. L'esdeveniment estival de Santa Cristina d'Aro aposta per créixer malgrat les dificultats i adaptar-se a la nova normalitat' amb més concerts, més restaurants i més activitats infantils, això sí, respectant les mesures de distanciament físic i seguretat. 
L'organització de la Santa Market es mostra convençuda que enguany serà una de les millors edicions malgrat les dificultats i escalfa motors per la inauguració del divendres 17 de juliol. 

Un projecte que comporta 150 concerts gratuïts de petit format, en 14 terrasses i 7 escenaris i que va acompanyat de 30 espais de restauració. 
Noms com Jessica Mellado, Mercado Negro, Tony Caiena, AiAiAi o Sabor de Gracia entre d'altres acompanyaran diversos Djs en els concerts gratuïts.
Al costat dels concerts hi haurà parades d'artesania, joguines i esdeveniments paral·lels com festes temàtiques, animació, ioga, passacarrers i activitats infantils. 

Però l'aposta principal d'enguany és el concepte Unplugged Music Experience amb artistes com Manu Guix, Sofia Ellar,Cepeda o Blaumut. 
Per tal de garantir la seguretat davant el coronavirus, a més dels gels hidroalcohòlics i la neteja sovintejada d'espais s'han incorporat 9.000 metres quadrats d'espai. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia