Retiren 50 targetes d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda falsificades

Retiren 50 targetes d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda falsificades
Begur

Data: 29/09/2022

La Policia Local de Begur retira 50 targetes d’aparcament per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda falsificades durant el mes d’agost. Els agents del cos han dut a terme una formació específica centrada en la detecció de targetes falsificades i el seu ús fraudulent. Pròximament la Policia Local realitzarà una jornada específica per l’actualització de coneixements.

La Policia Local de Begur ha intervingut i retirat un total de 50 targetes d’aparcament per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda que eren falsificades. En la majoria d’ocasions aquestes sancions són per casos de familiars que -presumptament- usen fraudulentament una targeta en absència del titular, o bé perquè la targeta presenta dades manipulades, reproduïdes o falsificades.

Des de fa aproximadament un mes la Policia Local de Begur va posar en marxa una campanya per evitar l’ús fraudulent d’aquestes targetes. A part de la seva retirada, també s’han imposat multes als seus responsables per fer un mal ús dels espais reservats a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Per a poder millorar aquests controls i acabar amb el mal ús de les targetes els agents de la Policia Local de Begur van realitzar una formació especifica centrada en la detecció d’aquestes targetes falsificades i el seu ús fraudulent. Pròximament el cos realitzarà una jornada específica per l’actualització de coneixements.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia