El clima fa decidir el destí turístic de les sortides d'un dia

El clima fa decidir el destí turístic de les sortides d'un dia
Baix Empordà

Data: 07/12/2017

Passejar per qualsevol dels camins de ronda de la Costa Brava, contemplar el paisatge des d'alguna de les seves cales o seure el una terrassa. Totes aquestes són propostes totalment factibles durant els mesos de fred als municipis de la costaners on només tenim un condicionant per poder gaudir d'aquestes activitats, i és que el temps hi acompanyi.

D'uns anys cap aquí la tendència no rau només en fer vacances una o dues vegades a l'any, són moltes les persones i famílies senceres que improvitzen sortides d'un dia segons com està el clima. Cada vegada més la gent surt de la massificació urbana i busca una alternativa tranquila on passar algunes hores del seu temps d'oci. Els caps de setmana o els festius amb un bon sol com a protagonista els passejos a tocar del mar, així com els camins de ronda i les terrasses s'omplen de turistes que fugint de les grans ciutats troben a la costa, on s'està fora de temporada, un lloc on gaudir de l'entorn sense aglomeracions.

La tendència és doncs que el temps amb el que es desperti el dia sigui el primer factor a tenir en compte per escollir el destí on fer una sortida a pocs quilòmetres de casa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia