Els càmpings preveuen una ocupació d’entre el 85% i 90% durant Setmana Santa

L'Associació de Càmpings de Girona preveu una ocupació d'entre el 85 i el 90% en els allotjaments com bungalous i mòbils homes durant aquest pont. Dades similars a les del 2019, abans de la pandèmia. Calculen que més d'un 70% dels càmpings de les comarques gironines estaran oberts i la resta ho faran a partir del maig.

Moviment a la majoria de càmpings del Baix Empordà. Segons l'Associació de Càmpings de Girona, més del 70% dels establiments de les comarques gironines estaran oberts per Setmana Santa, i la resta ho aniran fent a partir del mes de maig.

En allotjaments com bungalous i mòbils homes preveuen una ocupació d'entre el 85% i el 90% de les places durant aquests dies festius, i pel que fa a les parcel·les entre el 70 i 75%. Són dades similars a les de l'any 2019, abans de la crisi sanitària.Es preveu, però ocupacions més altes en zones de muntanya perquè les instal·lacions són més petites. Tot i això, s'espera un bon percentatge d'ocupació a la Costa Brava.

El principal client aquests dies és de Catalunya i de la resta de l'Estat. La majoria busquen gaudir de la natura, la tranquil·litat i practicar esport. Alguns aprofiten per passejar per la costa i visitar altres municipis i d'altres prefereixen participar en les activitats que ofereixen els càmpings. Fins i tot n'hi ha que fan teletreball.

Aquestes festes també s'han omplert de joves i famílies que participen en esdeveniments esportius i aprofiten per allotjar-se en càmpings. També trobem els que fan tota la temporada.

Optimisme, per tant, de cara aquest pont però també a l'estiu. De fet, ja tenen moltes reserves fetes, la majoria d'Europa, principalment d'Holanda, Bèlgica i França. Per això, s'espera una ocupació molt alta. En la majoria de càmpings els allotjaments ja tenen el 100% d'ocupació pels mesos de juliol i agost.

Actualment en aquest càmping de Platja d'Aro que compta amb 1.200 places hi ha allotjades unes 2.000 persones i tenen contractades una setantena de treballadors, nombre similar de personal que a l'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia