Les obres d'urgència de l'Eixample de Palamós s'enllestiran abans de final de mes

Palamós

Data: 14/07/2021

Intervé: Lluís Puig, alcalde de Palamós

El passat mes de juny, l'Ajuntament de Palamós va contractar una nova empresa constructora per fer les obres d'urgència de l'Eixample que van consistir en l'asfaltatge de carrers, la instal·lació de la senyalització viaria d'aquest àmbit, així com la urbanització de l'arbat. Unes obres que feia dos anys que estaven licitades, però que no es van acabar de dur a terme perquè la primera empresa contractista no va complir el contracte i se li va rescindir. 

Durant aquestes 4 setmanes, la nova empresa contractada ha treballat amb l'objectiu de finalitzar totes les feines que havien quedat pendents i evitar que es fes malbé el que ja estava executat.

El fet d'haver optat per fer una nova contractació per a l'execució d'aquests treballs d'urgència no han comportat cap modificació en el projecte ni en el seu pressupost i, d'aquesta manera, no hi ha cap mena de repercussió econòmica addicional per als veïns i veïnes d'aquest sector.

Com a aspecte a destacar, la contractació d'aquest nou procés d'obres no ha inclòs els treballs més complexos del projecte, com per exemple ubicar un nou col·lector d'aigües, ja que la dificultat tècnica que suposa executar aquestes tasques necessiten empreses i equipaments especialitzats. Està previst que es faci una segona adjudicació prevista durant la tardor vinent.

Finalment, es preveu i es planteja que aquestes obres d'urgència estiguin enllestides cap a final de mes i, d'aquesta manera, els palamosins puguin disposar i gaudir de tot el treball que s'ha invertit en aquests carrers.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia