Palafrugell celebra la seva Fira del Comerç més atípica a causa de la Covid-19

Palafrugell

Data: 09/08/2020

INTERVÉ: Susanna Casademont, presidenta de l'Associació de Comerciants; Josep Barceló, copropietari de la botiga Intersport i Helena Ferrer, encarregada de la botiga Aurora Home

La davallada de turistes derivada de la pandèmia de la Covid-19 ha deixat molt tocats els petits negocis de Palafrugell. L'absència de visitants estranger sumat a les diverses restriccions dels darrers mesos han complicat, i molt, la situació dels comerciants que busquen maneres d'impulsar el comerç, com és el cas de la Fira al Carrer.

Per segon any consecutiu la Fira al Carrer de Palafrugell, batejada també com la Nit and Day Week, ha agrupat més d'una quarantena de comerços sota una mateixa iniciativa. La campanya d'enguany ha durat tota una setmana i ha hagut de fer front a la logística que comporten les mesures de seguretat derivades de la pandèmia del coronavirus. Amb aquesta proposta reformulada no s'han pogut treure les taules al carrer, ni tampoc oferir música en directe.

Això sí, durant els darrers dies els comerços han posat sobre la taula tot tipus d'ofertes i descomptes, així com diversos sortejos. Tot plegat per atraure el turista de segona residència i de proximitat. Dels estrangers, però ni rastre.
 
La sensació dels botiguers és que s'està anant en una bona línia, tot i així mantenen una certa preocupació pel què pugui passar de cara a la tardor i sobretot a l'hivern. I és que si la situació no remunta alguns establiments del teixit comercial podrien abaixar la persiana de manera definitiva.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia