Calonge i Sant Antoni tanca l'estiu millorant les xifres de l'any 2019

Calonge i Sant Antoni tanca amb satisfacció la temporada estival d'enguany. Els sectors dedicats al turisme han assolit millors xifres que en els últims tres anys i els visitants han omplert totes les activitats que s'han realitzat al municipi al llarg d'aquests tres mesos.

Calonge i Sant Antoni ha tancat l'estiu 2022 amb molt bones xifres d'ocupació. Un estiu que econòmicament ha estat molt bo pels sectors dedicats al turisme, arribant a superar les dades de l'any 2019, on s'han fet notar les ganes de retrobament amb la normalitat dels visitants, portant a assolir grans èxits d'assistents en totes les activitats culturals, lúdiques, festives i d'oci que s'han organitzat al municipi.

Un dels factors que també han marcat aquesta temporada estival han estat les altes temperatures registrades. Aquestes han generat un increment destacat d'usuaris a les platges i cales de Sant Antoni ja des de les primeres hores de la jornada. De fet, en algunes cales s'han vist amb l'obligació de limitar l'aforament per falta d'espai.

D'altra banda, una de les particularitats que té una de les platges més concorregudes de Sant Antoni, com és Torrevalentina, és el projecte de bany assistit que s'hi porta a terme des de l'any 2006. Un programa que enguany s'ha ampliat i del qual el consistori calongí se'n sent plenament orgullós.

El servei de socorrisme ha realitzat nombroses intervencions relacionades amb la salut dels usuaris i usuàries de les platges, entre elles cremades, cops de calor i picades de meduses o de peixos.

Si el turisme de platja s'ha fet notar i molt durant el dia, a partir de mitja tarda ha estat el torn del turisme més cultural. Milers de persones s'han apropat tant a les vuit llibreries que conformen la booktown de Calonge com a les activitats que s'han organitzat entorn de la lectura i els llibres.

Pel que fa a incidències d'incivisme, no se n'ha patit cap relacionada amb botellots nocturns ni festes il·legals com les que s'havien patit l'estiu del 2021.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia