Es crearà un nou aparcament a Palafrugell amb capacitat per a 55 vehicle

Es crearà un nou aparcament a Palafrugell amb capacitat per a 55 vehicle
Palafrugell

Data: 26/07/2019

L’Ajuntament de Palafrugell acaba d’aprovar un projecte per construir un nou aparcament al carrer de Pals. Els terrenys es dividiran en dos espais; una part com a dipòsit de vehicles de la grua municipal i l’altre com aparcament públic. En el mateix espai, també s’habilitarà una zona d’esbarjo per a gossos.
 
Actualment el projecte es troba en fase de licitació, no obstant un cop s’iniciïn les obres, aquestes tindran una durada aproximada de 4 mesos. L’aparcament públic constarà de més de 55 places, mentre que el dipòsit de vehicles de la grua tindrà capacitat per prop de 40 cotxes. L’àrea habilitada com aparcament de la grua municipal es delimitarà amb un tancament perimetral format per gabions amb una alçada mitjana aproximada d’uns dos metres. Ambdues zones d’aparcament disposaran d’enllumenat públic, a més l’espai de la grua disposarà de sistema de videovigilància. 
 
L’àrea d’esbarjo per a gossos quedarà integrada dins l’espai públic i serà de lliure accés per a qualsevol ciutadà, tot i que des de l’Ajuntament implantarà una normativa d’aplicació per als usos a que es destinar. L’objectiu és convertir part de l’espai públic per compartir i en un lloc de convivència, per a les persones i per als gossos, amb unes normes que hauran de complir els propietaris de gossos per tal que les mascotes puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats amb respecte cap als altres. L’àrea d’esbarjo per a gossos disposarà d’una font d’ús exclusiu per als gossos.

El cost aproximat per la construcció d’aquestes instal·lacions és de 265.000€.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia