Les obres de millora del camí de ronda de s'Agaró quasi enllestides

Les obres de millora del camí de ronda de s'Agaró acabaran d'aquí a dues setmanes. Fa més d'un mes i mig que es van iniciar les tasques de renovació i reparació tant pel que fa a l'enllumenat com pel que fa als murs i l'accessibilitat en general. El pressupost total ha estat d'uns 294.000 euros.

Aquesta primavera es van engegar les actuacions de millora del projecte d'arranjament del camí de ronda de s'Agaró. Ara els treballadors estan acabant d'ultimar els últims detalls i abans de Sant Joan s'espera que les obres ja estiguin llestes perquè visitants i veïns i veïnes puguin passejar amb més comoditat.
En aquest projecte s'han realitzat diverses tasques. Per una banda, la substitució o reparació del mur perimetral, esquerdes o desconxats degradats a causa del pas dels anys, o diferents agents meteorològics. També la reparació de l'estructura de la pèrgola de la plaça del Mirador i la conservació del paviment i aplacats. En definitiva, també la millora general de la seva accessibilitat. Tot amb un pressupost de 119.000 euros

D'altra banda, també s'ha dut a terme la substitució de les balises actuals per renovar la il·luminació de l'espai, i s'hi destinen 175.000 euros. La intenció és que estigui tot més il·luminat per garantir un espai més segur les nits d'estiu i durant la resta de l'any.

Sobre la taula l'Ajuntament té present la renovació del camí de ronda nord. De fet, el conjunt, declarat Bé Nacional d'Interès Cultural celebrarà el centenari l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia