La campanya turística d'aquest any a l'Alt i Baix Empordà porta per títol Esperit Empordà

Gualta

Data: 18/06/2021

Intervenen: Xavier Dilmé, Conseller Comarcal de Promoció Econòmica; Esteve Guerra; President de l'Associació Empordà Turisme; Jordi Masquef, President del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Gastronomia, vi, natura, experiències, lleure, patrimoni i proximitat són alguns dels conceptes que defineixen l'Esperit Empordà. Nom amb el qual els Consells Comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, han emmarcat la campanya turística d' aquest estiu. Amb falques, espots i imatges gràfiques que ressalten aquesta manera de fer, la iniciativa pretén atraure el turisme de proximitat, català, nord-català i del sud de França.

L'Hotel Golf Empordà de Gualta ha acollit la presentació d'una campanya que agafa el relleu de la que es va fer l'any passat titulada Em Planto a l'Empordà i que incorpora més elements, en consonància amb l'obertura que permet la vacunació i la remissió poc a poc de la pandèmia.

L'èxit de l'estiu passat on la temporada turística es va salvar gràcies al turisme més proper ha esperonat els Consells Comarcals dels dos empordans a seguir per la mateixa via.

Les institucions han remarcat que la marca Empordà no neix per fer competència a les marques existents com Costa Brava-Pirineu de Girona, sinó per complementar l'oferta, i és que el Patronat de Turisme, per exemple, al marge del turisme de proximitat també es promociona a l'estranger.

L'empresa Visual 13 de Vilajuïga ha estat l'encarregada dels elements gràfics i audiovisuals de la campanya que ens els propers dies es desplegarà per l'aspectre audiovisual del país.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia