Seguiment destacat de la Vaga a les escoles, administració pública i a l'atenció primària

Baix Empordà

Data: 18/10/2019

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han fet un seguiment del 40% de la Vaga General. Menys incidència a l'Hospital de Palamós amb un 10% dels professionals donant suport a la vaga i més seguiment a l'atenció primària. El CAP amb més incidència de la vaga ha estat el de Torroella, poble natal de l'exconsellera empresonada i condemnada a 12 anys de presó Dolors Bassa.

Tancat el Centre d'Atenció Primària de Santa Cristina d'Aro que amb aquest cartell es derivaven les visites d'urgència al CAP de Sant Feliu de Guíxols.

Des del SSIBE han complert amb els serveis mínims per garantir el funcionament normal de les urgències d'atenció primària i de l'hospital. També dels serveis de la unitat d'hemodiàlisi, sala de parts i tractaments de radioteràpia i quimioteràpia. L'atenció als malalts ingressats, l'activitat quirúrgica inajornable en situacions urgents i de necessitat vital. Així com el transport sanitari per atendre totes les urgències, el tractament oncològic, diàlisi i oxigenoteràpia a més dels sistemes d'emergència.
Serveis de neteja i d'hoteleria.
 
Seguiment important de la vaga general també a les escoles que han complert els serveis mínims dictats pel Departament de Treball, Afers Socials i Família i que són de 3 mestres i 1 membre de l'equip directiu. Les majoria de les activitats extraescolars han quedat anul·lades i s'han fet serveis mínims també als menjadors de les escoles.

A l'administració pública els ajuntaments que han determinat els serveis mínims ho han fet per mantenir les consergeries que gestionen, serveis mínims a les escoles bressol i als centres d'ensenyament municipal, als serveis d'atenció al ciutadà i de recursos humans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia