Palafrugell xifra els danys del Gloria en 1 milió d'euros

Palafrugell

Data: 27/01/2020

Intervé: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, i Pau Lladó, regidor de Mobilitat

Els danys ocasionats als nuclis costaners de Palafrugell pel temporal Gloria s'han xifrat en un milió d'euros aproximadament. Segons les autoritats municipals el desperfecte de més magnitud és el sot del passeig de Francesc de Blanes de Llafranc, amb un cost de reparació que rondarà els 800 mil euros. A conseqüència de la magnitud de l'obra, l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, tem que la reconstrucció no estigui acabada abans de l'estiu. 

Per la seva part, el regidor de mobilitat Pau Lladó, ha informat de la resta de desperfectes existents als nuclis palafrugellencs. Els més importants a part del de Llafranc han estat a la passarel·la del Porto Bo, un petit esvoranc al camí de ronda, afectacions greus als negocis de primera línia de mar de Tamariu i al passeig i la invasió de roques a l'accés del Golfet, en el qual ja hi ha operaris treballant. De la mateixa manera, també s'ha hagut d'acordonar la zona de Camp d'en Prats i s'han hagut de retirar fins a 100 arbres

De cara a futurs temporals, el regidor ha assegurat que reunirà el consell de nuclis de Palafrugell de a fi estar previnguts de l'arribada de fenomens meteorològics d'aquesta mena. La bona notícia és que amb el pas dels dies la sorra ha anat tornant al seu lloc original a la major part de les platges del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia