Els càmpings gironins preveuen obrir la segona quinzena de juny

Baix Empordà

Data: 07/05/2020

INTERVÉ: Marina Mestres, secretària de l'Associació de Càmpings de Girona

Els càmpings gironins preveuen obrir les seves portes la segona quinzena de juny. En una situació de normalitat la majoria ja haurien estat funcionant des de Setmana Santa, però enguany a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, ha tocat esperar.

Aquest sector podria obrir aviat les seves portes, ja que entrarien a la primera fase, però consideren que en el seu cas les condicions són insuficients per iniciar la temporada amb garanties. Els càmpings de la Costa Brava compten amb una clientela de proximitat fixa, però insuficient. El públic internacional és bàsic i essencial per tirar la temporada endavant.

Tot i que l'horitzó marcat per tornar a funcionar és a principis d'estiu, prèviament caldrà realitzar una gran feina tant de desinfecció i sanejament dels bungalows i els espais, com de preparar al personal pel que fa a les noves mesures d'organització i de seguretat.

L'Associació de Càmpings de Girona valora positivament que el govern hagi fet un pla de desescalada, però estan pendents que surtin els protocols que marcaran totes aquestes mesures per poder començar a implantar-les als establiments. El que més els preocupa és la neteja, el funcionament de les piscines, l'animació i com s'haurà d'atendre el públic.

Els Campings de la Costa Brava esperen però poder salvar la temporada i tornar a veure aquests espais plens de persones gaudint de les seves vacances.   

En parlem més detalladament amb Marina Mestres aquí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia