Sant Feliu de Guíxols engegarà en els pròxims mesos projectes pendents del mandat

Sant Feliu de Guíxols engegarà en els pròxims mesos projectes pendents del mandat com la reforma de la plaça del monestir o la remodelació de l'avinguda Juli Garreta. Passat l'estiu es preveu molt de moviment d'obres i per això des del consistori demanen paciència.

Aquest mandat ha estat colpejat per la pandèmia i, per tant, molts projectes que tenien previst fer els ajuntaments s'han hagut d'iniciar més tard. És el cas de Sant Feliu de Guíxols que el calendari de moltes propostes ha estat alterada i en aquests pròxims mesos s'han d'executar-ne diversos.

Per exemple, la proposta del nou gran aparcament de 515 places havia d'estar acabat en aquest mandat, però no serà així. La primera fase, però sí que estarà finalitzada aquest any, de fet les obres avancen a bon ritme i a principis del mes d'agost es preveu que estigui enllestit. D'aquesta zona, darrere de l'estació d'autobusos en sortiran unes 200 places amb un cost de 2,6 milions d'euros. L'altre equipament, que es preveu construir posteriorment, a la zona de la carretera de Tossa, comptarà amb unes 300 places i es preveu un cost 3,5 milions d'euros

Un fet similar passa amb el projecte del nou museu Carmen Thyssen que comporta la urbanització de l'entorn i la reforma de l'edifici del Monestir. A principis de setembre es preveu que comencin les obres de reforma de la plaça del Monestir amb un pressupost d'uns 2 milions d'euros. Si tot va segons el calendari previst a finals del mes de febrer o principis del març podria està enllestit. En canvi, les obres de l'edifici per acollir el Museu Thyssen s'iniciaran l'any que ve.

Pel que fa a la transformació de l'avinguda Juli Garreta que s'estén entre un extrem de la badia i el Monestir, l'actuació també començarà el setembre i s'allargarà fins al gener. La inversió serà d'uns 800.000 euros. Precisament, la setmana passada l'Ajuntament es va reunir amb els veïns i veïnes de la zona per acabar de definir el projecte.

Un altre de les obres pendents és la reparació de l'espigó de Garbí, colpejat durant el temporal Glòria que també es preveu iniciar-se després de l'estiu amb una inversió d'uns 400.000 euros.

En aquest cas, aquesta actuació a finals d'any hauria d'estar acabada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia