Incien la darrera fase d'obres al Castell de Calonge i al Cercle Calongí

Calonge i Sant Antoni

Data: 15/09/2022

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ja ha signat l'acta de replanteig i d'inici dels treballs que han de completar definitivament les rehabilitacions de dos equipaments culturals molt importants per al municipi: el Castell de Calonge i el Cercle Calongí. La signatura amb l'empresa adjudicatària dels serveis, que és 'Forjados y Estructuras de Hormigon ON', ha esdevingut aquest dimecres al migdia.

Un cop signat l'acta de replanteig i d'inici dels treballs, ja està tot a punt per iniciar les obres que finalitzaran els processos de rehabilitació del Castell de Calonge i del Cercle Calongí, dos dels punts neuràlgics de la cultura al municipi baix-empordanès.

En el cas del Castell, es tracta de la tercera i darrera fase d'obres. Aquesta permetrà tenir aquest equipament en plena disposició d'ús i a punt per a la seva museïtzació.

Pel que fa al Cercle Calongí, a la part interior que és gestionada pel consistori s'hi crearà una nova sala polivalent on s'instal·larà la seu de l'entitat 'Calonge, poble de llibres' i també permetrà realitzar-hi activitats que actualment esdevenen a la Sala Fontova. La capacitat serà d'entre 100 i 150 persones.

Les obres dels dos equipaments començaran immediatament i tenen una durada prevista d'entre 5 i 6 mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia