El Baix Empordà renova la bandera blava a 14 platges i 2 ports esportius

Baix Empordà

Data: 08/05/2019

El Baix Empordà manté aquest 2019 14 banderes blaves a les platges de la comarca. La Fundació d'Educació Ambiental ha fet públics aquests guardons reconeguts a nivell internacional.

Les platges de la comarca que obtenen el guardó són les mateixes que l'any passat, és a dir Cala Montgó a Torroella de Montgrí; Tamariu, Canadell i L lafranc a Palafrugell; La Fosca a Palamós, Es Monestrí, Torre Valentina, Cala Cristos i la Platja de Sant Antoni a Calonge; Cala Rovira, Sa Conca i la platja gran de Platja d'Aro; i Sant Pol i la Plajta de Sant Feliu de Guíxols. Aquestes mencions se sumen a les de diverses platges a Llançà, Port de la Selva, Castelló d'Empúries,Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes. En conjunt la Costa Brava tindrà 28 banderes.

Pel que fa als ports, l'entitat que atorga les banderes blaves n'ha guardonat dos al Baix Empordà: el Marina i el Club Nàutic Costa Brava tots dos de Palamós. L'any passat també la tenia el Club Nàutic Port d''Aro de Platja d'Aro que aquest any no la renova.

Finalment, enguany s’ha distingit la ruta de la marxa de les platges, a Lloret de Mar, com a nou sender blau, i se situa com el quart a tot Catalunya. Els altres que compten amb aquest distintiu són  el camí de ronda de la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols, el camí de ronda de Calonge i el camí de ronda de s'Agaró, a Castell-Platja d'Aro.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia