El CCB reforça els criteris mediambientals en la licitació del servei d'aigües

El CCB reforça els criteris mediambientals en la licitació del servei d'aigües
El Consorci d'Aigües de la Costa Brava ha tret a licitació la gestió de la xarxa d'aigua potable per integrar-hi més criteris mediambientals i d'eficiència energètica. El valor del contracte és de 2,6 milions d'euros anuals

L'entitat proveeix el servei d'aigües a 29 municipis de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i el Gironès. A la comarca abasteix Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro, Calonge i Sant Antoni, Palamós, Vall-Llobrega, Palafrugell, Pals, Begur, Regencós i Torrent.

Segons recull l'ACN  la nova licitació posa el focus en l'aspecte mediambiental i la reducció de les emissions CO2. També en un millor control i precisió de l'explotació, el manteniment de la xarxa i la resolució d'avaries.

Explotació d'infraestructures i obres a Torrent i Mont-Ras

En aquesta licitació s'ha inclòs l'explotació i el manteniment de la canonada executada en el marc de les obres de reforçament de l'abastament a la Costa Brava centre i que transporta aigua en alta des del dipòsit de Platja d'Aro fins a l'ETAP de Torrent. Alhora, es preveu que al llarg d'aquest contracte s'iniciï l'abastament a Mont-ras.

El CCB subministra cada any uns 21 milions de metres cúbics d'aigua i, amb la licitació, arribarà a gestionar-ne 24 milions. Segons informa l'ens, han tret a licitació per 2.630.880 euros anuals el contracte de gestió de la xarxa per dos anys i amb la possibilitat de pròrroga per un any addicional

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia