Els restaurants es reinventen fent take away o delivery durant el confinament

Intervenen: Eva Grau, Frankfurt Cal Vicens / Abraham Rodríguez, La Vianda

Atendre els clients per telèfon, preparar la comanda i entregar-la amb la moto a domicili. Aquesta és la "nova normalitat" de molts bars i restaurants, que amb la impossibilitat d'obrir portes s'han hagut de reinventar per poder facturar. En aquest establiment de Sant Feliu de Guíxols, tenien servei de repartiment a domicili abans de la pandèmia però amb un horari restringit i només durant la temporada baixa. Ara en canvi, viuen d'això.

Des d'aquest dilluns que s'ha autoritzat també la recollida de menjar als establiments. D'ençà d'aquesta mesura, en aquest local de s'Agaró han deixat de repartir a domicili i atenen només in situ perquè els surt més a compte. 

A partir de la fase 1 del desconfinament, que entraria en vigor l'11 de maig, es podran obrir les terrasses dels bars i restaurants, però només en un 50% de la seva capacitat. En funció de la capacitat de les terrasses alguns hi podran fer negoci, a d'altres en canvi no els surt a compte i seguiran depenent del take away o el delivery

Sempre que es reculli un encàrrec a un local de restauració cal fer-ho amb cita prèvia, ja sigui per telèfon o internet. Cal acordar una hora de recollida de la comanda i respectar l'horari amb la màxima precisió possible per evitar aglomeracions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia