Els establiments de la plaça Promontori oferiran una imatge unitària amb noves pèrgoles

Els establiments de la plaça Promontori oferiran una imatge unitària amb noves pèrgoles
Palafrugell

Data: 29/09/2022

Els establiments situats a la plaça Promontori de Llafranc disposaran, properament, d’unes noves pèrgoles que s’instal·laran en aquesta plaça del nucli costaner. Els locals que tenen llicència per ocupar aquest espai públic desmuntaran durant els propers dies les actuals estructures i començaran a treballar per oferir una imatge unitària i ben distribuïda sobre la via pública.

Els nous mòduls que es col·locaran, milloraran l’ordenació de l’espai i tenen com a objectiu compartir la plaça amb la gent que hi passeja mentre, al mateix temps, es mostra una imatge moderna i homogeneïtzada que permetrà regular la instal·lació de taules i cadires. Els establiments, entre les pèrgoles, hauran d’instal·lar també jardineres que s’adaptin a la normativa vigent i, d’altra banda, s’establirà un espai central de 2 metres i mig de pas per a vianants.

D’aquesta manera, s’ha buscat un equilibri entre l’espai públic destinat a la gent i la zona que es pot ocupar pels establiments. De cara a la temporada d’estiu, també hi haurà l’opció d’instal·lar paravents al voltant de cada mòdul, malgrat que el model triat haurà de ser el mateix per a tots els establiments amb l’objectiu de donar una imatge unitària. 

Aquest és un acord que es va signar entre la totalitat dels establiments que es troben a la zona i l’Ajuntament de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia